Hirdetés

Kamion ég az M1-es lébényi szakaszán

Fotó: olvasó
Győr+
2022.07.01. 11:52

Olvasónk jelezte, hogy kigyulladt egy kamion az M1-es autópályán. Fotókat is küldött az égő járműről.

Hirdetés

Cikkünk frissül!

12.19: Befutott a hivatalos tájékoztatás: A tűzeset a Hegyeshalom felé vezető oldalon történt, a 139-es kilométernél.Teljes terjedelmében ég egy nyerges vontató vontatmánya az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Mosonszentmiklós térségében. A tűz az aljnövényzetre is átterjedt. Az esethez a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik négy vízsugárral oltják a tüzet. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. (Forrás: Katasztrófavédelem).

Hirdetés

A helyszínen teljes pályazár van, aki teheti a 142-es kilométerszelvénynél térjen le az 1-es számú főútra. Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani.

Ugyanakkor a police.hu közlése szerint a Budapest irányába haladó oldalon történt a tűzeset:

A rendőrségre 2022. július 1-jén 11 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 139-es kilométerszelvényben egy takarmányokat szállító kamion eddig tisztázatlan körülmények miatt kigyulladt. Személyi sérülés nem történt, azonban a szemle és a műszaki mentés idejéig a forgalmi sávokat elfoglalják. Kérjük a járművezetőket, hogy aki teheti a 142-es kilométerszelvénynél térjen le az 1-es számú főútra. Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!

Korábban írtuk:

Frissítés: 12.07: A friss információk szerint nem a kamion, hanem a vontatmány ég, és a helyszínen megkezdődött az oltás.

11.51. A hivatalos információk egyelőre nem érkeztek az esettel kapcsolatban, de annyit már így is tudni, hogy egy kamion kapott lángra az M1-es autópályán Mosonszolnok és Lébény térségében, a Győr felé vezető oldalon.

Az érintett szakaszon torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani.

Kapcsolódó témák: #baleset | #M1-es autópálya |
likeold
a fb oldalunkat