Hirdetés

Jótékonysági vásár Gyárvárosban

Fotó: MekliZ Fotó/Kasza Fruzsina
Győr+
2021.12.11. 17:45

Jótékonysági vásár várja az érdeklődőket most hétvégén a gyárvárosi Mátyás király téren. Az esemény a Győri Waldorf Egyesület kezdeményezésére jött létre, amely a Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartó egyesülete.

Hirdetés

Czinkóczi-Galambos Veronika, az egyesület elnöke az esemény céljáról mesélt a Győr+-nak. “Az iskolának van a győri állatkerten belül egy tankertje, amit a diákok a kertművelés óra keretében rendszeresen látogatnak. Ezt a kertet szeretnénk fejleszteni, még csodálatosabbá varázsolni. Ehhez viszont különböző eszközökre, anyagokra van szükségünk, amit többek között a vásáron befolyt összegből vásárolunk majd meg.”  

A jótékonykodni vágyókat két bódé várja a helyszínen. Míg az elsőben a szülői közösség, illetve a gyerekek által készített kézműves termékek vásárolhatók meg, a másodikban sütemények, pogácsa, tea és forralt bor kaphatók. 

Hirdetés

Az eseményre kilátogatott Hajtó Péter önkormányzati képviselő is, aki örömét fejezte ki a kezdeményezéssel kapcsolatban. “Rendkívül boldog vagyok, hogy gyárvárosban ilyen nagyszerű közösség jött létre. Nagyon szeretem a karácsonyt, fontosnak tartom a jótékonykodást, amire például ez a kis vásár is egy remek lehetőség.” – mondta. 

Fotó: MekliZ Fotó/Kasza Fruzsina

Televíziós szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #galéria | #Gyárváros | #jótékonyság | #vásár |
likeold
a fb oldalunkat