Jótékonysági családi nap Győrszentivánon

Kárpát Zsolt Fotó: Kárpát Zsolt
2022.10.22. 18:28

Családi napon gyűjtenek adományokat a Győrszentivániak. A Radics család otthona leégett, és a teljes újjáépítéséhez még szükség lenne támogatásra.

Hirdetés

Színes, változatos programokkal készültek a szervezők. A bejáratnál pedig adománygyűjtő dobozokat helyeztek el. 1 millió forint hiányzik ahhoz, hogy a Radics család be tudja fejezni leégett otthonának újjáépítését.

A rendezvényen kézművessarok, arcfestés, íjászat várta a gyerekeket. A színpadon többek között Rudi bohóc, a Győrsági Ugróköteles Csoport és Bódi Csabi szórakoztatta a közönséget. Valamennyi fellépő ingyen vállalta a szereplést, és több vállalkozó, magánszemély támogatta a rendezvényt.

„Egy nagyon szép összefogásnak vagyunk a tanúi, az itt élő közösség úgy döntött, hogy segít a Radics családnak. Itt nem csak az anyagi, hanem a lelki támogatás is fontos, hogy érezzék a problémájukkal nincsenek egyedül. Hasonló összefogásra néhány éve egyébként már volt példa Győrszentivánon – nyilatkozta a Győr+ Médiának dr. Sík Sándor a városrész önkormányzati képviselője.

Hirdetés