Hirdetés
Divertimento

John Williams filmzenék Győrben

Grafika: GYFZ
Farkas Mónika
2020.07.21. 07:15

A Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében az amerikai zeneszerző filmzenéiből (többek között a Csillagok háborújából, a Jurassic Parkból, az Indiana Jones-ból, a Harry Potterből) csendülnek fel a jól ismert dallamok a bérleten kívüli, október 17-ei különleges koncerten az Egyetemi Csarnokban.

Hirdetés

Számos kivételes Oscar-díjas film zenéjét szerezte a szintén Oscar-díjas John Williams. A Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében az amerikai zeneszerző filmzenéiből (többek között a Csillagok háborújából, a Jurassic Parkból, az Indiana Jones-ból, a Harry Potterből) csendülnek fel a jól ismert dallamok a bérleten kívüli, október 17-ei különleges koncerten az Egyetemi Csarnokban.

A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a jól ismert filmek képkockái, legismertebb jelenetei is, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát. A Divertimento műsorának vendége az est karmestere, Alex Johansson volt. Az Ausztriában élő dirigens az elmúlt tíz évben közel huszonöt alkalommal vezényelt már hasonló John Williams filmzenei koncertet, így mind a zenekar, mind a közönség jó és értő kezekben lesz október 17-én az Egyetemi Csarnokban a Győri Filharmonikus Zenekar örömteli bemutatkozásán.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió |
likeold
a fb oldalunkat