Hirdetés
Baleset-meglőzés

Ismét veszélyes előzést kameráztak le

HAK
2021.09.14. 09:02

A Győrben Közlekedünk Faceboon oldal tetté közzé azt a videót, amelyben egy rendszám nélküli autó sofőrje vakmerő élőzésbe kezdett a 83-as számú főúton. Mikor lesz vége már a hajmeresztő mutatványoknak?

Hirdetés

A közelekedés veszélyes üzem, legyintenek sokan, amikor a különféle baleset-megelőzéssel kapcsolatos anyagokat látják, hallják. Nos, van benne valami, a közlekedés kockázatával mindenkinek tisztában kell lennie, ahogy a szabályokkal is.

A nagyobb baj az, hogy sokan ha tisztában is vannak ezekkel, egyszerűen nem törődnek velük és magukat és másokat is veszélynek kitéve mutaványoznak a volán mögött. Az autókba szerelt kamerák egyre több mindent rögzítenek, s csak remélni lehet, hogy egy-egy szituáció bemutatása valóban visszatartó erővel hathat.

Hirdetés

Mert aki autóba ül nem csak magáért és az utasaiért kell, hogy felelőséget vállaljon, hanem a közelekdés többi résztvevőért is. Elég volt a rengeteg sérülésből és a rengeteg halálból. Tényleg mindenkit hazavárnak, s inkább elkésve, mint sehogy!

Most pedig lássuk, mi bosszantotta fel ismét a szerkesztőséget: a videót és a szöveget a Győrben Közelekedünk tette közzé.

Küldök egy gyöngyszemet győri módra: 83-mas főút, Győri út kereszteződésében történt 16:45 körül. Permetezős traktor haladt lassan, erre jött ez a kisautó rendszám nélkül (gondolt a későbbiekre, nehezebb legyen beazonosítani). Alig bírta előzni az amúgy is lassan haladó sort, de tört előre rendületlenül.” – olvasható a kommentár, s akkor álljon itt a vakmerő és veszélyes előzés videója:

Kapcsolódó témák: #baleset-megelőzés | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat