Igazi show az őskortól a világháborúig

Ismét lenyűgözőt alkotott a Győri Lovas Színház

Fotó: Beledi Márta
Győr+
2022.05.24. 07:21

Ókori harcosok, lovagok, betyárok, szekér, hintó, vad lovak, harci mének, pompás szárnyas paripák, sok tűz, és egy igazi tank lánctalpainak ropogása – ez a History a Győri Lovas Színház előadása. A darabot május 21-én mutatták be újra, olvasónk, Beledi Márta pedig megörökítette a látványos show-t.

Az elmúlt hétvégén nem mindennapi élményben volt része azoknak, akik jegyet váltottak a gyirmóti Rodeo Ranchre. A lélegzetelállító lovas show többezer évet elevenített meg az őskortól a világháborúig a lovak szemszögéből, két felvonásban, 170 szereplővel, 80 lóval és 15 sztárfellépővel.

Kedves Olvasónk, Beledi Márta sem hagyta ki a fantasztikus produkciót, fotói mellett, a darab érdekességéről is írt a Győr+ Médiának. “Az ókortól kezdődő történet a római császárság kegyetlen világán, a keresztes háborúkon át kalauzol tovább a magyar vidék mindennapi életébe, a háború kitöréséhez. A halál nem tudja legyőzni a jót, aki egy kislány személyében testesül meg a történetben. Szárnyas angyalokat hív segítségül, hogy legyőzze a halált. A darab megálmodója a Győri Lovas Színház vezetője, Tóth Szilárd, zeneszerzője Derzsi György – írta Márta, akinek ezúton is köszönjük képes beszámolóját.

Galéria: Beledi Márta

Kapcsolódó témák: #előadás | #Győri Lovas Színház |