Hirdetés
Életmód és munkábajárás

Inkább bringázz, Győr!

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2021.06.16. 18:14

Június és júliusban Győr lakói és cégei mutathatják meg, mennyire bringabarátok. A hétköznapi bringásoknak Inkább bringázz, Győr! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, havonta más-más városra fókuszáló kampányában.

Hirdetés

A cégeknek a kerékpáros munkába járás segítéséhez tippeket, a bringás közlekedőknek pedig nyereményjátékot kínál június-július során Győrben a Magyar Kerékpárosklub idei rendhagyó kampánya. A vizek városa a harmadik idei állomása a hétköznapi bringázást népszerűsítő kampánynak.

Inkább bringázz, Győr! – Ezzel a címmel indul képmegosztós nyereményjáték, amiben értékes nyereményeket nyerhet az, aki #győrbenbringázom hashtaggel posztol nyilvános képet az Instagramra vagy Facebookra arról, amerre a városban bringázik. Vajon jobb bringás hangulatot mutat Győr, mint Budapest vagy Székesfehérvár tette a korábbi hónapokban? Június 15 és július 14. között kiderül. Az Inkább bringázz, Győr! játék július 14-ig tart, a résztvevők kerékpáros kiegészítőket és egy kerékpárt nyerhetnek. Részletek a Bringázz a munkába! Facebook-oldalán.

Workshop a cégeknek

Hogyan és milyen tényezők hatására alakult a hazai kerékpáros közlekedés helyzete az elmúlt időszakban? Hogyan reagál erre a piac és miként a cégek? Mi kell ahhoz, hogy még többen válasszák a hétköznapi közlekedés legfenntarthatóbb, legegészségesebb, és legvárosbarátabb módját?

Hirdetés

Erről és sok másról is szó lesz azon az online workshopon, amit a Bringázz a munkába! idei kampánya keretein belül szervez júniusban Győrbe a Magyar Kerékpárosklub olyan cégek vezető munkatársai számára, akik nyitottak a kerékpáros közlekedésre vagy már elkötelezettek mellette, de szeretnének megismerkedni az ezzel kapcsolatos tapasztalatokkal.

A június 30-án délelőtt 10 órakor kezdődő ingyenes, de regisztrációhoz kötött online műhelyfoglalkozás résztvevői a fentieken kívül megtudhatják, milyen előnyöket jelenthet egy vállalkozásnak és a dolgozóinak, ha inkább a kerékpárt választják munkába járásra, és esettanulmányok révén megismerhetik a kerékpárosbarát helyi vállalkozások jó gyakorlatait, illetve hasznos tippeket kapnak arra is, hogyan tehetik néhány igen egyszerű lépéssel kerékpárosbaráttá cégüket.

A Magyar Kerékpárosklub nem titkolt célja, hogy a nagyvárosok speciális, helyi jellegzetességeire fókuszálva felkeltse az egészséges versenyszellemet: melyik városban mozdulnak meg többen, honnan posztolnak több képet, hol lesznek aktívabbak a cégek és a városvezetés a kerékpáros közlekedés elősegítésében?

Kapcsolódó témák: #Biciklii | #kerékpár |
likeold
a fb oldalunkat