Indul az aknás lakossági vízmérők cseréje Győrben

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória
2023.04.16. 14:34

A melegedő időjárásnak köszönhetően április 18-tól megkezdődnek az ütemezett lakossági vízmérők cseréi Győrben, melyről a Pannon-Víz Zrt. tájékoztatóban értesítette korábban az érintett felhasználókat.

A mérők cseréje és hitelesítése a víziközmű-szolgáltatók nyolcévente ellátandó törvényi kötelezettsége. Mivel idén jelentős számú, több mint tizennégyezer mérőt szükséges cserélnie társaságunknak október végéig, így kérjük a felhasználók közreműködését abban, hogy munkatársaink akadálytalanul elvégezhessék az előírt szerelési munkákat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vízmérőakna karbantartása, tisztítása, szerelhető állapotban tartása rendeleti előírás alapján a felhasználó feladata. Mindezeknek megfelelően kérjük az értesítőben szereplő időpontra az akna rendbetételének elvégzését. Abban az esetben, ha a feltüntetett időpont valamilyen oknál fogva a felhasználó részére nem megfelelő, úgy szíveskedjenek a kiértesítésben leírtaknak megfelelően eljárni.

A vízmérőcserét végző szakembereink egyedi sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melynek érvényességéről a 96/522-601-es telefonszámot tárcsázva megbizonyosodhatnak, amennyiben kétségük támad az Önöket felkereső szakembert illetően.

A korrekt, valós fogyasztás elszámolása érdekében kérjük szíves közreműködésüket a mérők cseréje során!

Kapcsolódó témák: #pannon-víz | #vízmérő |