Íme, ilyen volt a Művésztalálkozó! Mutatjuk a második nap történéseit! – FOTÓK!

Győr+ Ács Tamás
2023.02.27. 07:01

Szombati debütálása után, vasárnap is rengeteg programmal várta az érdeklődőket a Művésztalálkozó. Az újvárosi fesztivál a hét utolsó napján is nagyot szólt, kicsik és nagyok egyaránt szívesen keresték fel az Olimpiai Sportparkot, ahol ezúttal kivételesen nem a sport kapta a főszerepet.

Ahogy arról portálunk is tudósított, szombaton gyermekprogramokkal, táncbemutatókkal, koncertekkel startolt a Győr-Újvárosi Művésztalálkozó. Lemaradt róla? Nézze vissza itt képes beszámolónkat:

Vasárnap aztán folytatódtak a színes programok, melyek minden generációnak garantálták a szórakozást az izgalmas hétvégén. A zenei kavalkád, a változatos színpadi műsorkínálat mellett, különböző foglalkozások várták a rendezvényre látogató közönséget.

A Művésztalálkozó második napján fellépett a Pitypang Zenekar, a Kisalföld Táncegyüttes, a Bro’N’Sis Tánciskola fiatal tehetségei, B. Nagy Réka, a programot a Hoppáré zenekar színvonalas koncertje zárta.

Természetesen fotós kollégánk, Ács Tamás vasárnap is végigkísérte az eseményeket:

Galéria: Ács Tamás

A rendezvény a “Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” – TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001 keretében valósult meg. 

Kapcsolódó témák: #fesztivál | #Művésztalálkozó | #Újváros |