Hirdetés
Közlekedés

Így használd helyesen az Árkád csomópontot!

Fotó: Győrben Közlekedünk videó
Győr+
2020.05.24. 17:51

A Győrben Közlekedünk Facebook csoport ismét hasznos oktató-videóval jelentkezett.

Hirdetés

Az Árkádnál található körgeometriás csomóponttól alkotott győri vélemények igencsak sokszínűek, valakik áldják, valakik átkozzák a többsávos körforgalomként is emlegetett útszakaszt.

Tény, továbbra is meglehetősen sok a szabálytalan sávváltásból eredő, vagy éppen a tétovázásból eredő koccanásos baleset. Szerencsére komolyabb incidensről ritkábban kell beszámolni.

Hirdetés

A Győrben Közlekedünk Facebook csoport most leforgatott egy oktató videót, amely segíthet eligazodni azoknak, akik bizonytalankodtak az Árkád csomópontnál. A videó készítően köszönetet mondanak a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának, Váczi Attila rendőr alezredesnek, győri rendőrkapitánynak illetve Pető Attila “Kreszprofesszornak” is, aki szakmai segítséget nyújtott.

Ahogy az oldal szerkesztői írják: „Kiemelnénk azokat a rendőr hölgyeket, akik a felvétele során a rendőrautót vezették, és türelmesen viselték a felvételek során felmerülő váratlan helyzeteket. Profi rendőrsége van Győrnek, és megérdemelnek minden tiszteletet!”

Kapcsolódó témák: #baleset megelőzés | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat