Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a Kálóczy téren, változik a buszközlekedés is!

Győr+
2023.04.20. 10:09

Szennyvíz gerincvezeték meghibásodás miatt rekonstrukciós munkák kezdődnek április 24-én Győrben, a Kálóczy tér északi oldalán, a Győri Szentháromság templom előtti szakaszon. A javítási munkák várhatóan 2 hetet vesznek igénybe, ez idő alatt változik a buszközlekedés is!

A felújítás ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A rekonstrukciós munkák során, az utca burkolatbontása és építési munkák miatt lezárás szükséges a Széchenyi István Egyetem felől.

A Kálóczy tér Orvosi rendelő és Rónay utca közötti szakasza kétirányúsításra kerül, ami a Rónay Jácint utcáról lesz megközelíthető zsákutcaként. A közintézmények (orvosi rendelő, idősek otthona), lakóépületek megközelítése ezen időszak alatt is biztosított.

A rekonstrukciós munkák miatt ideiglenesen változik a buszközlekedés is, amely a 6-os, 9-es és 29-es járatokat érinti.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a 6, 9, 29 sz. helyi autóbuszjáratok nem térnek be a Kálóczy térre, helyette a 6 jelzésű autóbuszjáratok Kismegyer irányába, a 9 és 29 jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca irányába a Kálóczy tér – Hédervári út körforgalomban történő megfordulás után a Rónay Jácint utcán keresztül közlekednek. Kimaradó megállóhely a „Kálóczy tér” elnevezésű megállóhely, helyette a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet tudják használni az autóbusszal közlekedők.

Kérjük, közlekedjenek körültekintően a munkavégzés ideje alatt az érintett területen!

Forrás: Pannon-Víz

Kapcsolódó témák: #forgalomkorlátozás | #meghibásodás | #pannon-víz |