Hirdetés
Közlekedés

Huszonöt európai városba indul busz közvetlenül Győrből

Fotó: flixbus.hu
Győr+
2021.07.19. 14:07

Öt ország több nagyvárosa érhető el a FlixBus, távolsági buszszolgáltatóval Győrből. Bécsbe például minden nap indul járat.

Hirdetés

Július második felétől a FlixBus tíz hónap szünet után indította újra szolgáltatását Győrből. A távolsági buszszolgáltató július második felétől már öt országgal, Ausztriával, Németországgal, Csehországgal, Szlovákiával és Franciaországgal köti össze a megyeszékhelyet. A helyiek közel huszonöt európai városba utazhatnak közvetlenül. Az úti célok között van Bécs, Berlin, Drezda, Köln, Düsseldorf, Prága, Brno, Pozsony és Párizs. A járatsűrűség Győr és az osztrák főváros között a legnagyobb, ide a hét minden napján indulnak zöld buszok.

A járatokon továbbra is szakértőkkel és a hatóságokkal együttműködésben kialakított higiéniai és biztonsági intézkedések vannak érvényben. A távolsági buszokat rendszeresen fertőtlenítik. A jegyellenőrzés érintésmentes. A szájat és orrot takaró maszk viselése a felszállástól kezdve az utazás teljes időtartamán keresztül egészen a leszállásig kötelező.

Hirdetés

A buszszolgáltató azt kéri ügyfeleitől, hogy indulás előtt mindig ellenőrizzék az érintett országok beutazási feltételeit és csak akkor induljanak útnak, ha ezeknek teljes mértékben meg tudnak felelni. Amennyiben az utazást valamilyen oknál fogva módosítani kell, az utasok ezt az indulás előtti tizenötödik percig megtehetik.

Kapcsolódó témák: #autóbusz | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat