Hirdetés
Csokitojások és -nyuszik

Húsvéti kedvesség a győri önkormányzattól

Fotó: Győri Önkormányzat
Győr+
2020.04.10. 12:24

Több ezer húsvéti édességet osztott ki városszerte csütörtökön a Csoki Nyugat Kft., valamint Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a közelgő ünnep alkalmából. Az édességből jutott a mentőszolgálat, valamint a katasztrófavédelem munkatársainak, a Xantus János Állatkert gondozóinak, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézménynek és az idősotthonok lakóinak, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak, valamint győri családoknak is. A csokoládékat Szeles Szabolcs, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere adta át.

Hirdetés

Dr. Dézsi Csaba András polgármester úgy fogalmazott, „A kereszténység legnagyobb ünnepét idén rendhagyó körülmények között éljük át, bizonyos, hogy erre a húsvétra mindig emlékezni fogunk. Nem könnyű most a nagyszüleiket hiányoló gyermekeknek, az otthon helyt álló szülőknek, de különösen azoknak, akik a járvány miatt kénytelenek magányosan ünnepelni. Az önkormányzat apró figyelmességgel igyekszik egy kicsit szebbé tenni az idei húsvétot.”

Fotó: Győri Önkormányzat

„Az ünnep arról szól, hogy a hétköznapokból kiszakadva megálljunk, húsvétkor pedig Jézus áldozatára emlékezzünk. Most nekünk is áldozatot kell hoznunk azzal, hogy szűk körben ünneplünk, magunkért, családunkért, sőt, az egész emberiségért. Bízom benne, hogy ebben a tudatban mindannyiunk ünnepe örömtelibb lesz. Áldott húsvétot kívánok! – tette hozzá a polgármester.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győri önkormányzat | #húsvét | #jótékonyság |
likeold
a fb oldalunkat