Hűsítsük magunkat a párakapuk alatt!

HAK Fotó: Ács Tamás
2024.07.11. 12:24

A napok óta tartó rekkenő hőség egyre nehezebben viselhető, még azoknak is, akik imádják a nyarat és a napsütést. A Pannon-Víz Zrt. több párakaput is kihelyezett, így javasoljuk, aki teheti, frissítse fel magát egy kicsit alattuk.

A párakapu a vizet szemcsésre porlasztja, így nem áztat el semmit, csak finom permetet szór, viszont a levegő hőmérsékletét képes 10-15 Celsius fokkal lehűteni. Közterületen körülbelül 20-30 m2-es környezetben érzékelhető a hűtés, így javasolt, hogy mindenki haladjon minél közelebb hozzájuk, illetve ha tényleg kapu formában van felállítva, akkor bátran menjen át alatta, s egy kicsit frissítse fel a szervezetét.

A napokban tomboló kánikulában pedig kifejezetten ajánlott a hőség elleni védekezés, a párakapu pedig kellemesen és biztonságosan frissít. Sokan tényleg csak épp elhaladnak a közelükben, míg mások egy kicsit elidőznek, élvezve a finom, hűs permetet. A párakapuk mellett egyébként többnyire ivókutak is találhatók, így friss csapvíz is kortyolható, vagy megtölthetők a kulacsok.

Használjuk ki a lehetőséget, hiszen ez az időjárás már nem vicc, muszáj védeni a szervezetünket! Szóval hűsítsük magunkat a párakaput alatt, városszerte.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #hőség | #kánikula | #nyár | #pannon-víz | #párakapu |