Hirdetés
Tisztább városrész

Hulladékgyűjtő akció lesz Ménfőcsanakon

Illusztráció
ZKÁ
2021.06.17. 09:26

A körzet képviselőjének kezdeményezésére és támogatásával június 19-én, szombaton kihelyezett szelektív hulladékgyűjtési akció lesz Ménfőcsanakon. Az akció során a veszélyes hulladékon kívül bármilyen más lomot el lehet helyezni a GYHG konténereibe, teljesen ingyen.

Hirdetés

Erről Laczkovits-Takács Tímea tájékoztatta a Győr Pluszt, aki mindenkit invitált is, hogy vegyen részt és használja ki a lehetőséget.

A szokásos helyszínen, a Tas vezér utca és a Koroncói út kereszteződésében, vagy, ahogy a helybeliek a leginkább ismerik, a La-Vill telephelyével szembeni parkolóban rendezik a szombati, kihelyezett szelektív hulladékgyűjtést.

Reggel 8 és délután 16 óra között a veszélyes hulladékon kívül, mindenféle lomot le lehet majd rakni a GYHG konténereibe, teljesen ingyen.

„Komoly lakossági igény volt, hogy most, a járványhelyzet enyhülésével, ismét legyen ilyen akció, ahol a ménfőcsanakiak rendezett formában meg tudnak szabadulni lomjaiktól” – mondta a körzet önkormányzati képviselője.

„A korábbi években népszerű volt a kezdeményezés, bízom benne, hogy most is sokan élnek majd a lehetőséggel” – tette hozzá Laczkovits-Takács Tímea. „A hulladékgyűjtő akcióval is sokat tehetünk azért, hogy még tisztább legyen a városrészünk és ezzel csatlakozzunk ahhoz a célhoz, amit korábban dr. Dézsi Csaba András polgármester tűzött ki, hogy Győr legyen az ország legtisztább városa” – fogalmazott a képviselő.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Televíziós szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Hirdetés