Pannon-Víz

Horgászverseny: 11 horgász, 140 kg hal

Fotó: Pannon-Víz Zrt.
Győr+
2022.08.06. 16:31

Idén harmadik alkalommal rendeztük meg a Pannon-Víz Zrt. dolgozói és családtagjai körében népszerű horgászversenyt. Ebben az évben egy új helyszínen, Bősárkány határában mérettették meg magukat horgászaink egy jó hangulatú pecázás keretében.

A verseny nem mindennapi módon indult, hiszen az időjárás nehezítő körülményt jelentett a versenyzők számára. De az igazán elhivatott horgászokat még a szakadó eső sem tántorította el attól, hogy szeretett időtöltésüknek éljenek és elinduljanak a versenyen. A reggeli megnyitót követően 11 induló ült ki viszontagságos időben a tó partjára, köztük egy hölgy versenyzővel. A négy óra alatt horgászaink több mint 140 kilogramm halat akasztottak horogra, köztük pontyot, afrikai harcsát és compót is. A versenyt közös ebéd és eredményhirdetés zárta.

A díjátadón Lipovics János, a Kapuvár-Csorna Üzemmérnökség vezetője, társaságunk főmérnöke, és Márkus Tibor, a Csornai Szennyvíztelep munkatársa adták át a díjakat a dobogós versenyzőknek.

Az első helyet 38,2 kilogrammal Bozsóky Attila munkatársunk nyerte el, aki fittyet hányva az időjárásra, elsők között ült ki a víz partjára. A második helyezett lett 21,48 kilogrammal Nagy Imre, a harmadik pedig 18,8 kilogrammal Mészáros Áron.

Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek és a többi indulónak is köszönjük részvételét, akiket még az időjárás sem tántorított el attól, hogy horogra akasszák a nagy halakat és együtt töltsék velünk ezt a napot. Akik nem tudtak részt venni a Pannon-Víz Zrt. harmadik horgászversenyén, azok a következő fordulón velünk tarthatnak!

Szöveg: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #horgászat | #pannon-víz | #verseny |