Hirdetés

Heti Horoszkóp

Győr+
2020.08.03. 06:35

Szakács Anna, győri asztrológus kiolvasta a csillagok állását.

Hirdetés

KOS

Gyakoroljanak a héten önuralmat, fegyelmet, a tudatosság most szinte az egyik legfontosabb tényező életükben. Így tudják irányítani csak az eseményeket mind munkájukban, mind kapcsolataikban. Ha hirtelen reagálnak, nem biztos, hogy célt érnek. Vezessék le feszültségeiket sporttal.

Hirdetés

BIKA

Nagy előrelépéseket tehetnek munkájukban a héten. Minden hivatalos ügynek kedvez ez az időszak, legyen az lakással, munkával kapcsolatos. Pénzügyi helyzetüket is tudnák javítani ezzel a lépéssel. Legyenek taktikusak, ne hamarkodjanak el semmit. Párjuk, családjuk hiányolja Önöket.

IKREK

Gondoljanak át minden döntést, minden lépést a héten, az indulatok és a felületesség nem éppen a megfelelő irányba terelné Önöket. Vonuljanak el gondolkozni, de utána viszont cselekedjenek. Nem biztos, hogy párjuknak tetszik mindez, de beszéljék meg vele az indokaikat, döntéseiket.

RÁK

Cselekedjenek saját belátásuk szerint, ne engedjék, hogy túlzottan befolyásolják Önöket. Legyenek következetesek munkájukban, családjukban is. Nem kell mindent Önöknek egyedül megoldani, ne vegyenek minden felelősséget a nyakukba. Tanuljanak meg kiállni önmagukért inkább.

OROSZLÁN

Álljanak meg a héten egy kicsit, ne rohanjanak a dolgok elébe. Hagyjanak időt maguknak a gondolkozásra, nem sürgeti igazán Önöket senki más. Szűrjék ki a hamis információkat, a hamis kapcsolatoknak vessenek véget. Így egész más helyzet áll elő, az egyszerűségre törekedjenek.

SZŰZ

Most Önöknek is annyi feladata gyűlt össze, ami már gondolkodásra készteti Önöket életükről. Ha tudják, rendszerezzék más szempontból is ezeket a feladatokat, rájönnek, mi az, ami már rég máshoz tartozna. Döntsenek a továbbiakról, munkájukról, szabadidejükről, életükről.

MÉRLEG

Fontos kérdések keringenek gondolataikban, amik ugyancsak eldönthetik a további életüket. Ne vegyenek részt olyan vitákban, amik nem is Önökre tartozna, inkább szemléljék kívülről az eseményeket. Megmutatkozik így, merre is induljanak tovább. Legyenek őszinték magukhoz.

SKORPIÓ

Nagyon tudatosan haladnak most életükben, és ez meghozza gyümölcsét. Ne térjenek le erről az útról, legyenek most nagyon következetesek. Az önmagukkal való őszinteség a leginkább célravezető, eszerint döntsenek párkapcsolatukban is. Ha megalkudnak, később lesz rossz.

NYILAS

Nincs értelme kapkodniuk most, mindent lépésről lépésre gondoljanak át. Munkájukban nagyon fontosak ezek a lépések, de nem is tudják elrontani, ha nem kapkodnak. Ez nagy odafigyelést igényel, éppen ezért a kellő pihenésre, feszültség levezetésére figyeljenek oda. Szükségük van erre.

BAK

Gondolják át Önök is a felelősség kérdését. Néha túlzásba vihetik ezen a héten, és ez ugyancsak fárasztó egy idő után. Próbáljanak egyensúlyt találni életükben, ez a legfontosabb most. Párjukkal ideje megbeszélni mindent, ne maradjon vitás kérdés Önök között. Lazítsanak is.

VÍZÖNTŐ

A helyes mérték megtalálása a munka és a lazítás között most nagyban befolyásolja a továbbiakat. Amilyen rendszert bevezetnek most életükben, az hosszútávon meghatározó lesz. Legyenek kicsit szigorúbbak magukkal ebben a témában. Párjukkal is beszéljék meg ezt, a félreértések miatt.

HALAK

Ez nem a fontos döntések ideje életükben, éppen ezért minden olyan ügyre jut idejük, ami kisebb horderejű, de már ideje pontot tenni a végére. Egyszerűsítsék le ezzel életüket, a későbbiekben ez az energia és idő jól fog jönni. Párjuk hiányolja Önöket, töltsenek több, és minőségi időt egymással.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat