Hat hétig szünetelnek az MRI-vizsgálatok a Rába Medical Centerben

Győr+
2024.07.01. 10:12

A jelenleg a győri ETO Park Hotel épületében működő Rába Medical Center szeptember 1-jétől a szomszédos ETO Park bevásárlóközpont második emeletén, modernebb, tágasabb környezetben várja a pácienseket. A cég diagnosztikai szolgáltatása július 13-tól ideiglenesen szünetelni fog.

Mint Simonné Nagy Bernadett ügyvezető elmondta, a költözés legfontosabb része az MRI gép átszállítása. A műveletre július közepén kerül sor. A rákövetkező hat hét során a szakemberek elvégzik a berendezés újbóli beüzemelését és az új központ kialakításának befejezését. A szakrendelések ugyanakkor ebben az időszakban is változatlanul működnek tovább a régi helyen, majd szeptember első napjától már az új helyen fogadják a betegeket.

Új központunk legfőbb előnye a korábbinál kétszer nagyobb alapterülete, ami sokkal kényelmesebb lesz a hozzánk érkezőknek, a munkatársainknak és az itt rendelő szakorvosoknak. A jövőben így lehetőség nyílhat arra is, hogy meglévő szolgáltatásainkat tovább bővítsük, ultrahang-, mammográfia-, röntgen- vagy csontszcintigráfia-vizsgálatokkal” – hangsúlyozta az ügyvezető.

X

Kapcsolódó témák: #egészségügy | #MRI | #Rába Medical Center | #vizsgálat |