Kultúra

Hangverseny több győri iskolában


ingyenes program
A Pedagóguskórusok Országos Társasága, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győri Pedagógus Énekkar 2022. június 11-én, szombaton hangversenyt szervez több intézményben is.
Hirdetés

Az eseményre 15:30-kör kerül sor a Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola aulájában (Győr, Répce u. 2.), a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium dísztermében (Győr, Széchenyi tér 8.), a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola aulájában (Győr, Tárogató u. 18.) és a Keresztelő Szent János Plébániatemplomban (Győr, Váci Mihály u.3.). A belépési ingyenes!

Az esemény fővédnőke Fekete Péter államtitkár (EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárság), védnökei Dézsi Csaba András polgármester, Kocsis Holper Zoltán elnök (Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége), és Szabó Zsuzsa elnök (Pedagógusok Szakszervezete).

Kapcsolódó témák: #hangverseny |#zene |
Hirdetés
további programok

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol: Rózsavölgyi László

Több olvasónk jelezte a Katód és Holenda Barnabás utcák új társasházaiból, hogy gyerekekkel, babakocsival csak az úttesten, balesetveszélyesen tudnak közlekedni a kiserdő felé, ugyanis hiányzik a járda. Rózsavölgyi Lászlót, Marcalváros II. önkormányzati képviselőjét arról kérdeztük, hogy van-e megoldás a problémára?

részletek

„Nem szeretek unatkozni!”

Az idei Szent László-díjasok között szerepel Csepi László ezredes, polgári védelmi felügyelő is, aki hosszú évtizedek óta kimagasló színvonalon látja el feladatát.

részletek