Halloween az állatkertben

Grafika: Zoo Győr
Xantus János Állatkert
2022.10.16. 12:25
Hirdetés

Az állatok világnapját követően újabb izgalmas programok várják a látogatókat a győri állatkertben, többek között az idén kétnaposra bővült Halloween-bulival.

Az állatok világnapja alkalmából október 8-án lezajlott a győri állatkertben a szokásos évi állatáldás. Az állatkert lakóinak felvonulása után a jelen lévő háziállatok is áldásban részesültek Győri Imre plébános úr jóvoltából. A Xantus János Állatkertben minden évben ezen az egy napon van rá lehetőség, hogy négylábú családtagjainkkal is bejárjuk a kertet. Persze az állatkerti állatok nincsenek hozzászokva kutyák látványához, így meglehetős kíváncsisággal szemlélődtek kifutóikban. Bár Malipo, a csimpánzfiú többször is nemtetszését fejezte ki, azért mindenki jól érezte magát.

Az élet pedig továbbra sem áll meg a győri állatkeretben, hiszen közeledik a nyári szezon legnagyobb megmozdulása: az állatkerti halloween. Idén, a tavalyi nagy tömegre való tekintettel a rendezvény kétnaposra bővült, így kínálva minden kedves látogatónak kényelmesebb és még kellemesebb élményt. A családias hangulatot vasárnap kezdik megalapozni, egy kellemes tökfaragással. A tökfaragásra regisztrálni október 24-éig, a halloween előtti hétfőig lehet a [email protected] e-mail-címen. Bővebb tájékoztatást erről a programról a Győri Állatkert honlapján találnak.

Halloween előtt pedig még egy újdonsággal találkozhatunk, hiszen október utolsó hetén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a megújult sportcsarnok, amelyet a zsiráfkifutó mellett találhatunk meg. A győri állatkert elhozza nekünk Madagaszkárt, a termekben a gyerekeknek játszóház, a felnőtteknek büfé, az előre lefoglalható zárt termekben pedig a sokak által keresett születésnapi programok zajlanak majd. Mindenről bővebb információért látogassanak el a Xantus János Állatkert honlapjára és Facebook-oldalára!

Vásárolja meg jegyét elővételben, hogy elkerülje a sorban állást! Ősszel is maximális lendülettel és életkedvvel vár mindenkit a győri állatkert!

(x)

Kapcsolódó témák: #halloween | #programok | #Xantus János Állatkert |