Hirdetés
24 órás összesítő

Halálos baleset a megyében

Fotó: police.hu
Győr+
2020.03.30. 08:40

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy halálos kimenetelű és egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Sopron és Győr közötti vasútvonal 551-552. vasúti szelvényében, Petőháza térségében, 2020. március 30-án 0 óra 30 perckor. Egy földúton haladó rendszám nélküli személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – a fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróba hajtott, a Győr felől Sopron irányába haladó tehervonat elé. Az autót vezető 49 éves zalaegerszegi férfi az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset következtében a vasúti személyforgalomban fennakadás nem volt.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győr-Ménfőcsanakon, a Győzelem utca és a Horgas utca kereszteződésében 2020. március 29-én 12 óra 55 perckor. Egy 33 éves győrújbaráti nő közlekedett személygépkocsival a Horgas utcában, a Hegyalja út felől, a Szikvíz utca irányába. Haladása során a Horgas utca és a Győzelem utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a Győzelem utcán, a Győri út felé közlekedő kerékpározó nőnek és elütötte. A baleset során a biciklis az úttestre zuhant és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A két baleset körülményeit az érintett rendőrkapitányságok vizsgálják.

police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrök |
likeold
a fb oldalunkat