Gyorsan érkezett a segítség a győri vakolatomláshoz

HAK Fotó: Városrendészet Győr
2023.03.03. 11:23

Vakolatomlásról érkezett bejelentés csütörtökön a Városrendészet Győr központjába, a belvárosi járőrök pedig percek alatt a Kisfaludy utcában voltak, hogy biztosítsák a helyszínt, míg megérkeznek a tűzoltók és az útkezelő szervezet munkatársai.

Csütörtökön érkezett a hívás, hogy a Kisfaludy utca egyik házáról vakolat potyog, segítségre lenne szükség. A Városrendészet Győr munkatársai nem haboztak, azonnal a helyszínre siettek.

„Minden egyes intézkedés során az emberek biztonsága a legfontosabb, így amikor munkatársaim megérkeztek a Kisfaludy utcába, az volt az első dolguk, hogy felmérjék, milyen mértékű zárásra van szükség” – kezdte Miletics Mór, a Városrendészet Győr szakmai igazgatója, majd azzal folytatta, hogy kívülről sokszor tűnhet túlzónak egy-egy lezárás, de ebben a „műfajban” nem lehet hibázni. „Egy vakolatomlásnál mi nem tudjuk megítélni, mi várható, így a biztosra megyünk: senki nem közelítheti meg a területet!”

Győr Város Útkezelő Szervezete és a tűzoltók is gyorsan megérkeztek a helyszínre, utóbbiak a veszélyes helyzetet szüntették meg, míg az útkezelők a rend helyreállításában jeleskedtek. Az épület előtti rész a javítási munkák befejezéséig elkerítve marad.

„Továbbra is arra bíztatok minden győrit, hogy bátran keressenek minket a 0-24-ben hívható ügyeleti számunkon – 06 20 585 8888 – s mi megyünk és segítünk! A vakolatomlás bejelentőjének nagyon köszönjük a jelzést, örülök, hogy egyre többünknek szívügye Győr biztonsága! – zárta Miletics Mór, szakmai igazgató.