Szavak a mélyből

Győri írók, alkotók antológiája

Földvári Gabriella | Illusztráció: Depositphotos
2023.01.04. 09:35

Szavak a mélyből címmel megjelent a győri Író Alkotók Klubjának 2022-es Antológiája. Tíz alkotó mutatja be verseit, prózáit, melyek az elmúlt évben születtek.

Az Író Alkotók Klubja a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban alakult meg hét évvel ezelőtt Dittrich Panka kezdeményezésére. Azóta lelkes csapatként, verseket, prózákat írnak, antológiákat készítenek, irodalmi műsorokat, tárlatokat szerveznek. A pandémia alatt pedig ők is az internetre költöztek, ott tették közzé legfrissebb munkáikat, amelyek elsősorban érzéseikről és a bennünket körülvevő világról szólnak. Sőt még online kiállítást is szerveztek nagy sikerrel, amikor fotókhoz írtak verseket.

A klubban nem számít, ki hol dolgozik és milyen végzettsége van, vagy hány éves. Az sem számít, ki mikor kezdett el írni, és hogy vannak-e már kötetei.

A most megjelent igényes kötetben Balassa Péter, Dittrich Panka, Jakab Ibolya Shanti, Kerecsényi Éva, Kincses János, Ötvös Németh Edit, Zsubrits Zsolt, Csiszár Antal, Rozán Eszter és Vönöczkiné Gmeindl Margit versei, prózái olvashatók.

A Szavak a mélyből kiadványt először a Győri Könyvszalonon mutatták be.

Nyitókép: Depositphotos