Hirdetés
Ütős koncertélmény

Győrben zúztak a Hooligánok

Fotó: Rózsa Tamás
Győr+
2020.07.26. 10:37

A Hooligans zenekar régóta az egyik legtöbbet koncertező banda hazánkban, s amerre járnak, rengetegen kíváncsiak a srácokra. Így volt ez Győrben is, ahol a Bridge udvarán élvezhették a hooligán rockot a rajongók.

Hirdetés

A több hónapos, koronavírus miatti kényszerpihenő alatt sem lazsáltak a Hooligans tagjai. A zenekar hozzálátott egy új lemez elkészítéséhez, aminek az érdekessége, hogy sokkal keményebb hangzású dalok lesznek rajta, mint amilyeneket az utóbbi években megszokhattuk a csapattól. A szeptember elején érkező, Zártosztály című albummal a banda visszatér a gyökereihez: a zenészek azt ígérik, hogy a kiadvány igazi rocklemez lesz!

Kiss Endi, akit szintén imád a közönség
Fotó: Rózsa Tamás

Miután jövőre már 25 éves lesz a zenekar, úgy gondoltuk, épp ideje, hogy új vizekre evezzünk. Mi azt valljuk, hogy mindig is rockzenét játszottunk, csak a nótáinkban sokkal inkább előtérbe kerültek a dallamok. Ez az album a korábbiakhoz képest egészen új köntöst kap, de attól még ízig-vérig Hooligans lesz” – magyarázta Tóth Tibi, a zenekar gitárosa egy korábbi megszólalásában.

Hirdetés

A lemez előfutáraként már meg is érkezett az első nóta, amelyhez Jimy J. Hollywood rendezésében egy igen különleges helyszínen forgatott klipet a zenekar. A kisfilm tematikája hadieszközökre épül, a jeleneteket Tapolcán, egy harcászattal foglalkozó gyűjtőnél rögzítette a csapat.

Ahogy az a sok-sok már ikonikussá vált dal is, mint például a Királylány, a Játszom, a Nőben a boldogság, a Legyen valami, a Hotel Mámor és még sokáig lehetne sorolni. Csipáék lendülete az évek múlásával semmit sem kopott, s sokak szerint az Evolúció zúzásával ismét rátaláltak a leginkább nekik való útra.

A győriek imádták a koncertet, rajongtak a srácokért és élvezték az élő zene varázsát. Köszönjük Hooligans, éljenek soká’ a Hooliganok!

Fotó: Rózsa Tamás

Kapcsolódó témák: #koncert |
likeold
a fb oldalunkat