Győrben is pusztít a szél

HAK Városrendészet Győr
2023.02.04. 11:02

Beigazolódtak az előrejelzések, péntek este Győr-Moson-Sopron vármegyére is lecsapott a szélvihar, Győrt sem kímélve. Kifacsart fák, kidőlt táblák és felborított virágok kísérték tombolását. A Városrendészet Győr járőrei ahol tudtak, segítettek.

Jelenleg is másodfokú, azaz narancs figyelmeztetés van érvényben Győr-Moson-Sopron vármegyére is, így továbbra is arra kérnek mindenkit a szakemberek, hogy vigyázzanak magukra és az értékeikre.

A Városrendészet Győr munkatársai a mögöttünk lévő éjszakán sem pihentek, a szokásos járőrfeladatok mellett ahol lehetett, segítettek a viharkárok enyhítésében, értesítették a tulajdonosokat, vagy éppen fenntartották a forgalom biztonságát.

Fotó: Városrendészet Győr

A hivatalos oldalukon közzétett posztól látszik, a szél bizony megadásra kényszerített egy Szabolcska utcai fát, sajnos egy közlekedési tábla is rádőlt egy autóra és hatalmas virágládákat is felborított az orkán.

Fotó: Városrendészet Győr

A posztban ők is kérik a lakosságot, hogy amennyiben teheteik, bizonságos helyen várják meg a szélvihar végét és ne tartózkodjanak fák alatt. Kérik, hogy figyeljenek, hogy olyan helyen parkoljanak, hogy a szakemberek vagy mentésre érkező egységek munkáját ne akadályozzák!

Galéria: Városrendészet Győr

Kapcsolódó témák: #szélvihar | #Városrendészet | #vihar | #viharkárok |