Felsőoktatás

Győrben is lehet jelentkezni az MCC Egyetemi Programjára

MTI MCC
2023.02.17. 10:23

Egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC), amelynek Egyetemi Programja Budapest mellett Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és városunkban, Győrben is elérhető.

Az immár több mint 7000 hallgató képzését végző, idén 27. éve működő Mathias Corvinus Collegium a Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, amely az ország határain kívül is ingyenes tehetséggondozó foglalkozásokat biztosít a legtehetségesebb magyar fiatalok számára.

Az MCC Egyetemi Programja (EP) Európában is egyedülálló, a magyarországi hagyományos felsőoktatást kiegészítő, kiscsoportos, személyre szabott, több tudományágat felölelő képzést végez, és iskolánként, valamint szakterületenként elméleti és gyakorlati ismeretekkel egyaránt támogatja a hallgatók karrierútját.

Az EP képzéseire az elmúlt időszakban egyre többen jelentkeztek, jelenleg több mint 450 egyetemista diák tanul az intézményben.

Az MCC képzései jelenleg 15 magyarországi és 9 külhoni településen érhetők el, így több mint 7093 diák számára nyújt fejlődési lehetőséget az alapítvány. Néhány éven belül 35 helyszínen 10 000 magyar tehetség képzése valósulhat meg.

A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom- és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak.

A budapesti képzésre március 15-ig, míg a vidéki központok képzéseire április 16-ig lehet jelentkezni – áll a közleményben.

Kapcsolódó témák: #felsőoktatás | #MCC |