Hirdetés

Győrben forgat a Kowalsky meg a Vega

Fotó: Kowalsky meg a Vega Facebook
HAK
2022.08.05. 11:43

A Kowalsky meg a Vega zenekar az idei koncertszezont is rengeteg bulival ünnepli, ami nem is csoda, hiszen az egyik legnépszerűbb magyar zenekarról van szó. Jimmy, a basszusgitáros videójából az is kiderült, hogy jelenleg Győrben vannak és gőzerővel forgatnak.

Hirdetés

A koronavírus járvány miatti korlátozás természetesen a Kowalsky meg a Vega zenekart is sújtotta, így amikor végre ismét lehetett rendezvényeket tartani, fizikálisan is újra egymásra találhatott a banda és a közönsége. Mindenki vágyott már a közös bulikra, a dalokra és a feltöltődésre.

Ennek megfelelően a srácok nyári koncert beosztása is igencsak feszes, bár ehhez már hozzászoktak az évek során. A munka persze a háttérben sem áll le, készülnek az újabb dalok és videóklipekkel is halad a banda.

Hirdetés

Jimmy ma délelőtti Instagram videója szerint éppen Győrben vannak, s ahogy a basszusgitáros fogalmazott a mai programmal kapcsolatban: “forgatás, forgatás és forgatás…” Olyannyira, hogy a csapat a holnapi sárvári koncertre is Győrből indul majd. Több részletet azonban a zenész sem árult el a győri forgatásról, így mi is kénytelenek vagyunk várni…

Egyébként a Kowalsky meg a Vegáról köztudott, hogy erősen kötődik Győrhöz, a hangtechnika, a fénytechnika, a színpadtechnika is győri szakemberek segítségével áll össze, hogy csak pár példát említsünk. Szóval tulajdonképpen a srácok szinte hazajárnak…

Kapcsolódó témák: #koncert | #szórakozás | #zene |
likeold
a fb oldalunkat