Győrbe jön a világhírű musical, az Anyatigrisek

Győr+ Fotó: Liliom Produkció
2023.03.09. 13:10

Milánóban hatalmas sikert aratott az Anyatigrisek című musical, melyet a Liliom Produkció képviselt a Spazio Teatro NO'HMA színház nemzetközi fesztiválján, ahol 10 ország 14 produkciója állt színpadra. Az Anyatigrisek előadás magával ragadó története, kiváló színészi alakításai az olasz közönséget is elvarázsolták, márciusban pedig Győrbe jön a produkció.

Sue Fabisch legendás darabja az Anyatigrisek Magyarországon is hatalmas sikerrel fut. Az előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A gyermek születése ugyanis csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. A három nőnek hála, már nem sokáig…

Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

Kell ennél több egy anyának? Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen….

A győri szereposztás: Cseke Katinka, Kecskés Tímea, Fekete Linda, Fehér Adrienn
Rendező: Tallós Rita

Író: Sue Fabisch
Zeneszerző: Johnny Rogers
Jelmez: Papp Janó
Díszlet: Kovács Yvette Alida
Kellék: Kocsis Bea
Koreográfus: Tallós Andrea
Zenei vezető: Lombos Márton
Korrepetitor: Révész Richárd
Fordította: Barbinek Paula
Dalok fordítása: Bach Szilvia, Lombos Márton
Rendezőasszisztens: Varga Miklós
Vizuál: Mundrucz Tamás

Kapcsolódó témák: #anyatigrisek | #előadás | #színház |