Képriport

Győr 2021-ben is csodálatos volt!

Fotó: Rózsa Tamás
Győr+
2021.12.31. 20:56

Győr mindannyiunk számára csodálatos város, hiszen itt élünk, itt dolgozunk, itt szórakozunk. Ez az otthonunk. Rózsa Tamás fotós barátunk összeválogatta a 2021-ben készült kedvenc képeit, amely a város mindennapi életéről szól.

Hirdetés

Győr tényleg az otthonunk. Minden megtalálható, amiért jól érezhetjük magunkat. Tartozzunk bármely korosztályhoz is. Győr ezer arcát villantja meg egy esztendő alatt, akkor is épp küzdünk egy világjárvánnyal és szinte hétről-hétre kell döntéseket meghozniuk azoknak, akik erre hivatottak.

Győr az a város, ahol pezseg a kultúrális és a sport élet is, ahol tombolhatunk koncertre és csendben andaloghatunk a vízparton. Láthatjuk a vízparton a kacsákat és a halra ácsingózó macskákat, a békésen horgászó férfiakat csónakjaikkal. Megvannak azok a helyek, ahol jó néha elbújni és csak úgy lenni, nem gondolni semmire sem. Győrben ezt is lehet.

Számos lehetőséget tartogat a megyeszékhely, aki otthonának választja, nem bánja meg. Persze itt sincs kolbászból a kerítés, találhatunk romos épületeket, bezárt üzleteket, de a fejlődés, a javulásra való szándék mindig érezhető a levegőben.

Fiatal vállalkozók próbálják ki magukat, s aki kitartó, annak többnyire sikerül. Mert tehetséggel, munkával és alázzattal Győrben előre lehet jutni. Nem könnyen, de azt senki sem ígérte. A könnyű munka ritkán nemesít, a nehéz sikernek édes az íze. Csak merni kell belevágni és akarni hogy összejöjjön. Segítséget kérni pedig soha nem szégyen…

Győrben tanulni, családot alapítani is jó választás. A legjobb, ha valaki itt tanul, majd itt alapít családot. Mert a lehetőség adott. Csak tudni kell megragadni, s nem elekeseredni ha az első lépésünk még bizonytalan.

Ez a város rengeteg kihívást és élményt tartogat. Jó embereket, akik képesek az összefogásra, a jótékonyságra. Győrben még figyelnek egymásra a szomszédok.

Győr az otthonunk. Rózsa Tamás fotós barátunk pedig ezt az oldalát örökítette meg a városnak, 2021-ben is.

Galéria: Rózsa Tamás

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr750 | #jótékonyság | #közösség | #összefogás |