Hirdetés
Képriport

Gyermekek tanulják a természet csodáit

02
HAK
2020.05.24. 13:38

A fokozatos enyhítések eredményeként egyre több helyen kerül vissza mindent a régi mederbe. Nincs ez másként a gyirmóti Lovasiskolában sem. Beledi Márta ismét remek fényképekkel örökítette meg a varázslatos pillanatokat.

Hirdetés

„Több, mint 2 hónap pihenés után lassan újraindul az élet a gyirmóti Lovasiskolában – kezdte Beledi Márta az élménybeszámolót. „Óvatos újrakezdés apró pónisok, és felnőtt lovasok fegyelmezetten, szabályokat betartva nagy örömmel vették újra birtokba a lovardát. Megérkeztek a gyurgyalagok és a fecskék is. A gyerekek megtanulnak együtt élni az állatokkal, vigyáznak a természet kincseire. Néha egy fészekből kiesett kismadár szorul segítségre, őket mielőbb visszateszik a szülőkhöz. Az edzéseken pedig mindig jut egy nagy ölelés, simogatás a hű társaknak is.” – zárta a hobbifotós.

Márta szavait természetesen most is képekkel mutatja be igazán, galériája visszaadja azokat a csodás pillanatokat amiket akkor élhetünk át, ha egy kicsit hátrahagyjuk a hétköznapokat és merünk nyitni a természet felé. Ezeket a felvételeket látva vétek lenne nem megtenni…

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #természet |
likeold
a fb oldalunkat