Hirdetés
Csobogó

Gyereknapon nyit a „vizes” játszótér

Fotó: Győr-Szol Zrt.
Győr+
2022.05.29. 09:33

A gyereknapon, május 29-én, vasárnap újra megnyílik Győrben, a Bisinger sétányon a „vizes” játszótér, melyet a város önkormányzatának jóvoltából először 2013-ban használhattak a gyerekek.

Hirdetés

A létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. munkatársai elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat, így a különleges játékok újra rendelkezésre állnak.

A játszótér mindennap 10 és 20 óra között várja a látogatókat. Az eszközök kedvezőtlen időjárási körülmények esetén automatikusan leállnak.

A különleges játszótéren a gyerekek különböző, vízzel kapcsolatos játékszerekkel játszhatnak, méghozzá úgy, hogy közben a víz útját maguk irányítják, a játékokat ők „üzemeltetik”. A játékelemek között találhatóak nyitható-zárható zsilipek, ugrálókövek, vízkiemelő spirál, tekerős kút, vízköpő kakashinta, csónak, ivókút és több csobogó, vízköpő, fúvóka teszi még érdekesebbé a parkot.

A terület megfelelő használatát segíti a kihelyezett tájékoztató tábla. A felszerelések és a játszótér biztonságát a területet megvilágító kandeláberek és térfigyelő kamerák segítik, a játszótér közelében nyilvános illemhely található.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #gyereknap | #pannon-víz |
Hirdetés