Gyerekkori álma teljesült a győri énekesnek

Győr+ Győr+ Archív
2023.02.28. 18:33

Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd a népszerű győri énekes nagy rajongója a labdarúgásnak, azon belül is a Chelsea csapatának. A londoni kékek gyermekkora óta kiemelt helyet foglalnak el a szívében, nemrég pedig az az álma is teljesült, hogy ott állhasson a Stamford Bridge előtt.

A beteljesült álomról hivatalos közösségi oldalán számolt be Freddie. A követőinek elmesélte, hogy egyszerűen képtelen más csapatnak szurkolni, mint a Chelsea, s ha kikapnak a srácok, akkor az mélységes szomorúsággal tölti el.

„Gyerekkori álmom vált valóra, pedig játszani még nem láttam őket. A csapat melynek szurkolok. A csapat, ami mellett kitartok. A kékek otthona. Stamford Bridge. Az elmúlt 20 év legsikeresebb csapata, de ez lényegtelen. Képtelen vagyok másnak szurkolni, és nincs csapat melyre ha vereséget mérnek jobban elszomorítana. Az elmúlt hónapokban nagyon nehéz helyzetben van a csapat, de hiszem, hogy az igazi szurkoló ilyenkor ismerszik meg. Az igazi szurkolókat nem a Bajnokok Ligája kovácsolja, hanem az, miként tart ki a klub mellett akkor, amikor látszólag kilátástalan a helyzet. A szívem örökké kék, és érzem legbelül, hogy aki a szerelme könnyeit nem ismeri, az a mosolyát sem érdemli.”olvasható az érzelmes vallomás a népszerű énekestől, aki egy következő posztban már a zenei karrierjének egy újabb fontos állomásáról számolt be.

„Drága Közönségem! 05.12. Nekünk idén ez a karácsony. Ez a dátum, amit szeretném, ha bekarikáznátok. Ez a dátum, amit remegő kézzel várunk, remélve, hogy Ti is így érkeztek majd a koncertre… 6 év… Ennyi idős a legrégibb dal, amely helyet kap ezen a lemezen, egyszerűen azért, mert csak most mutathatom meg, mert csak most énekelhetem majd el. Készülünk szívvel, lélekkel, és számítunk Rátok… Nélkületek ugyanis minden lényegtelen… ”

Nem titok tehát tovább a koncertdátum, ahol felcsendül majd a 10 dalt tartalmazó új Freddie korong, amely s „Szabadon” címet kapta és sikeréről biztos, hogy a Győr+ Média is beszámol majd róla!

Kapcsolódó témák: #koncert | #szórakozás | #zene |