Hirdetés
Mesebeli téli Győr

Gyerekek építhetik meg városunkat

Fotó: Marcali Gábor
Földvári Gabriella
2020.11.26. 10:25

A mesebeli téli Győr megalkotására buzdítja a gyerekeket a Generációk Háza. Arra kérik a fiatalokat, hogy építsék meg a téli várost, Győr egy-egy ikonikus épületét hozzák létre újrahasznosítással.

Hirdetés

Egy-egy házat, hidat, vagy akár a győri Városházát, a téli szökőkutat, a fényes füzérekkel díszített Baross utat is elkészíthetik az ügyes kezű gyerekek müzlis dobozokból, flakonokból, kartonpapírból. Az elkészítéshez segítséget nyújt Füzi Rozi videója, ahol lépésről lépésre követhető a házikók létrejötte.

Az elkészült házikókat a Generációk Háza Aradi vértanúk úti épületébe várják, ahol az előtérben, a termekben létrehozzák a mesebeli Győr kanyargós utcáit, tereit.

Hirdetés

A szervezők azt kérik, hogy az elkészült házikók alján tüntessék fel a készítők nevét, elérhetőségét. A készülődő városról péntekenként adnak hírt a Facebook oldalukon, külön-külön feltüntetve a készítők neveit. Ugyanitt lehet szavazni a három legszebb alkotásra, melyeket értékes kreatív ajándékcsomaggal jutalmaznak. A szavazatokat az EREDETI mappába feltöltött EREDETI képek lájkolásával adhatják le (a képeket a Mesebeli Téli Győr mappába töltik fel.)

Az ajánló videó megtekinthető IDE kattintva!

Kapcsolódó témák: #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat