Meglepetés Mikulás

Gáspár Zsolt is megszépítette a győri gyerekek ünnepét

P. Csapucha Adrienn MekliZ Fotó
2022.12.02. 13:44

Különleges Mikulás program várta azt a 150 iskolást, akik pénteken látogattak el az Újvárosi Művelődési Ház udvarára. A gyerekeket Simon Róbert Balázs meghívására Gáspár Zsolt fogadta, aki édesapjával együtt meglepetéscsomaggal készült a fiataloknak.

Szállingózó hóesés szépítette meg az egyébként is hangulatos rendezvényt pénteken Újvárosban. A művelődési ház udvara gyerekzsivajjal telt meg, a fiatalokat Simon Róbert Balázs és meghívott vendége Gáspár Zsolt köszöntötte.

A híresség édesapjával érkezett városunkba, hogy megszépítse a gyerekek ünnepét.

„Győr csodálatos, gratulálok a polgármesternek és mindenkinek aki tesz ezért a gyönyörű városért. De most a gyerekek a fontosak, mindenki várja a Télapót, ahogy mi is vártuk gyerekként a testvéremmel Győzikével – üdvözölte elsőként az alsó tagozatosokat Gáspár Zsolt.

„Családunk nagyon szeret adakozni, édesapánk 30 éve jótékonykodik, de ennek nem szoktunk nagy nyilvánosságot adni, hiszen az adakozás nem erről szól, hanem arról, hogy valakinek örömet okozzunk. A Mikulást mindenki várja, ezért szeretnénk most a gyerekeknek kedveskedni, a fiatalokra nagy szükség van, hiszen rájuk számíthatunk majd a jövőben is, mikor okos orvosok, vagy éppen ügyvédek lesznek. Szeretettel jöttünk Győrbe, de megyünk még Zalakarosra, Nagykanizsára, és különböző kórházakba is készülünk a következő napokban” – ezt már a Győr+ Médiának mesélte a műsorvezető.

Simon Róbert Balázs két hónappal ezelőtt találkozott először Gáspár Zsolttal, akkor beszélték meg, hogy szeretnék felejthetetlenné tenni a gyerekek adventjét egy jótékonysági akció segítségével. „Apaként és országgyűlési képviselőként is kiemelten fontosnak tartom, hogy a jó ügyek mellé álljak, kötelességünk példát mutatni. Mindenkinek áldott ünnepeket kívánok, és azt, hogy pihenjenek, töltődjenek fel családjaik körében. Azt pedig megígérhetem, hogy a jövőben is szervezünk olyan akciókat, rendezvényeket, melyek nemes célokat szolgálnak, és amelyek a közösséget is építik” – fogalmazott Simon Róbert Balázs.

A Kossuth Iskola diákjai két csoportban, összesen 150-en érkeztek az eseményre. Az ajándékcsomag mellett forró tea várta őket, majd az ünnepi pillanatok után a Mikulás kíséretében kisvasúttal indultak vissza az intézményükbe.

Kapcsolódó témák: #ajándék | #jótékonykodás | #mikulás |