Hirdetés

Fotós játék indul

Győr+
2021.02.27. 15:41

Fotózkodj a győri városháza előtti Szívügyünk Győr köztéri installációnál és vegyél részt játékban!

Hirdetés

Fotózkodj a győri városháza előtti Szívügyünk Győr köztéri installációnál és vegyél részt játékban!

A játék március 1-31. között zajlik, a játékos feladata, feltölteni a saját facebook oldalára a #welovegyor hashtag-gel egy szelfit vagy fotót saját magáról, melyet a győri városháza előtti Szívügyünk Győr köztéri installációnál készít, ezután következik a „szavazás”.

A feltöltött fotókra a játékos saját facebook oldalán lehet szavazni a bármely reakció gomb megnyomásával (lájkolás, ölelés, szív, stb.). A szavazás 2021. 03.01.-én 0:01 órától 2021. 03.31-én 24:00 óráig tart.

Hirdetés

Első helyezett a legtöbb reakciót kapó fotót feltöltő játékos lesz. Második helyezett a második legtöbb reakciót kapó fotót feltöltő játékos, a harmadik helyezett a harmadik legtöbb reakciót kapó fotót feltöltő játékos lesz.

Az eredményhirdetésre a Facebook felületen 2021. 04. 05. én kerül sor. A Játékban minden játékos kizárólag 1 alkalommal vehet részt. Az a játékos, aki több fotót tölt fel, csak az első feltöltött fotóval vesz részt a játékban.

Nyeremény:

  • 1. helyezett játékos nyereménye: A győri városháza előtt található „Szívügyünk Győr” elnevezésű köztéri installáció kicsinyített mása.
  • 2. helyezett játékos nyereménye a Szervező által összeállított ajándékcsomag.
  • 3. helyezett játékos nyereménye a Szervező által összeállított ajándékcsomag.

Részletes játékszabályzat: https://bit.ly/3uBg6na

likeold
a fb oldalunkat