Esküvői Kiállítás lesz a Zichy-palotában

Főszerepben a jegyesek

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.09.28. 15:19

Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb múlttal rendelkező, tematikus kiállítását Győrben. Október 7-én és 8-án a Zichy-palota különleges miliőjébe várják az érdeklődőket, azokba a termekbe, ahol új családok jönnek létre a házasságkötésük ünnepén.

Az esküvői trendek átalakulóban vannak, a piac szereplői azonban minden évben készülnek újdonságokkal. Az utóbbi években hódító sápadt pasztellszíneket felváltják a tarkább árnyalatok, a vendéglétszámok visszafogottabbak, a helyszínek extrémebbek lesznek.

Bárhogy is tervezik a párok az életük nagy eseményét, az Esküvői Kiállításon felvonuló szolgáltatók a meghívótervezéstől a menyasszonyi ruhán át a köszönőajándékokig mindenben segítenek. Ha ezektől el is tekintenének a házasulók, karikagyűrűt mindenképpen szoktak vásárolni, ezek kiválasztására is lesz lehetőség, és a kiállítók kedvezményekkel is szoktak készülni. A lagzikon újabban ceremóniamesterek veszik le az ifjú házasok válláról a terheket, de a hagyományos keretekhez ragaszkodók kedvében járva, hagyományos öltözetű vőféllyel is találkozunk. A nagy nap fontos és meghitt pillanatainak megörökítését – habár ma már mindenki telefonja nagy felbontású kamerával rendelkezik – érdemes profikra bízni. A vendégek mókázását manapság szelfiboxokkal rögzítik. A kínálatunkban minőségi és megbízható vállalkozók szerepelnek. Az édességek sem maradhatnak ki a sorból, hagyományos és – alkalmazkodva az igényekhez – mindenmentes sütemények közül lehet válogatni.

Minden évben nagy népszerűségnek örvend a tombola, melynek fődíja egy 150.000 forint értékű karikagyűrű-ajándékutalvány.

A belépés a látogatóknak ingyenes. A kiállítókról és az eseményről bővebben a Győri Művészeti és Fesztiválközpont weboldalán, a www.mufegyor.hu-n tájékozódhatnak.

(X)

Kapcsolódó témák: #esküvő kiállítás | #házasság |