Hirdetés

Folytatódik az útfelújítás Győr környékén

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Koloszár Tamás
2019.10.09. 13:00

„Megkezdődött a 8311-es jelű, Nyúl települést Győr-Ménfőcsanakkal összekötő út harmadik, leghosszabb szakaszának felújítása a nyúli Szurdik csomóponttól a győrújbaráti Kontra-sarokig. A felújítás a Magyar Kormány döntése után a Modern Városok Program keretében valósulhat meg” – jelentette be Nyúlon, a Faluházban tartott rendezvényen Kara Ákos, a körzet országgyűlési képviselője, a felújítás kezdeményezője.

Hirdetés

A munkaterület átadása előtt a Faluházban emléklapot írt alá Kara Ákos, Schmiedt Henrik, Nyúl polgármestere, Szalóki Géza, Győrújbarát polgármestere és Ackermann István, a kivitelező Strabag Építő Kft. igazgatója.

Az első szakaszt Nyúlon a Szabadság utca 1400 méter hosszú szakaszának felújítása jelentette. Jelenleg is dolgoznak a szakemberek Ménfőcsanakon, a Malom utcában. A most kezdődött harmadik szakasz öt kilométer út felújítását jelenti, hárommilliárd forint értékben. Átadására várhatóan 2021 tavaszán kerül sor.

Hirdetés

„Az érintettek türelmét kérjük az építés alatt” – fogalmazott Kara Ákos, aki elmondta azt is, közvetlenül húszezer ember közlekedése lesz gyorsabb, biztonságosabb, ha a szakasz elkészül.  

Szerző: Koloszár Tamás
TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #győri fejlesztés | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat