Hirdetés
Mindenki karácsonyfái

Fenyőfelajánlás az ünnepekre

Győr+ archívum
Győr+
2019.10.05. 16:10

Az utóbbi években a lakosság jóindulatú felajánlásaiból kerültek ki azok a fenyők, amelyeket helyben lévő fa hiányában a közterületre állítottak, majd díszítettek.

Hirdetés

Ahol lehetséges, ott helyben lévő fát díszítenek a szakemberek, másutt állított fa hozza közelebb a karácsony hangulatát. Az utóbbi években a lakosság jóindulatú felajánlásaiból kerültek ki azok a fenyők, amelyeket helyben lévő fa hiányában a közterületre állítottak, majd díszítettek.

A karácsony bensőséges ünnepéhez kötődő nemes felajánlás lehetőségét kínálja ismét a Győr-Szol Zrt. A közszolgáltató olyan, a magánházak előtt vagy annak udvarán lévő, könnyen kivágható és rakodható, szép, formás, legalább öt méter magas fenyőfák tulajdonosainak a jelentkezését várja, akik felajánlás részeként saját fenyőfájukat el tudják képzelni valamelyik városrészben mindenki karácsonyfájaként.

Hirdetés

Pontos címmel és elérhetőséggel történő jelentkezést a társaság munkanapokon 7 és 16 óra között a 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálaton és a koztisztasag@gyorszol.hu e-mail címen fogadja.

A GYŐR-SZOL Zrt. ezúton is köszöni a lakossági felajánlásokat.

likeold
a fb oldalunkat