Mindenki karácsonyfája

Fenyőfa felajánlásokat várnak

Fotó: Győr-Szol Zrt.
Győr+
2020.10.07. 15:55

Hagyomány Győrben, hogy a népszerű közösségi tereken és a városrészek központjaiban fényfüzérrel díszített fenyőfák emelik az advent, a karácsony ünnepének fényét.

Ahol lehetséges, ott helyben lévő fát díszítenek fel a szakemberek, másutt állított fa hozza közelebb a karácsony hangulatát. Az utóbbi években a lakosság jóindulatú felajánlásaiból kerültek ki azok a fenyők, amelyeket – az adott helyszínen élő fa hiányában – a közterületre állítottak, majd díszítettek.

A Győr-Szol Zrt. idén is várja a karácsony bensőséges ünnepéhez kötődő felajánlásokat. A közszolgáltató olyan, a magánházak előtt vagy azok udvarán található, könnyen kivágható és rakodható, szép, formás, több méter magas fenyőfák tulajdonosainak a jelentkezését várja, akik szívesen látnák saját fájukat valamelyik városrészben mindenki karácsonyfájaként az adventi időszakban.

A felajánlásokat – pontos cím és elérhetőség megadásával – a társaság 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálatán (munkanapokon 7 és 16 óra között) és a [email protected] e-mail címen várja.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #adomány | #Győr-Szol Zrt. | #ünnep |