Hirdetés
Álomotthon

Fantasztikus lakásokat találtunk Győrben

Győr+
2021.04.04. 08:46
Hirdetés

Az ország hatodik legnagyobb városa Győr és nem véletlen, hogy a lakossága évről-évre növekszik. Az utóbbi tíz évben jelentős gazdasági fejlődést láthattunk, ami többek közt a városban működő Audi gyárnak köszönhető.

Hirdetés

A város népszerűségének a másik alapja a kiváló elhelyezkedés, hiszen Bécsből és Budapestről is könnyen elérhető az M1-es autópályának köszönhetően. A folyamatos népességnövekedést táplálja a gazdasági előnyökön kívül az is, hogy Győr kulturális, egyetemi és sportközpont is, ráadásul Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa.


Győri ingatlanpiac

Az eladó győri ingatlanoknál folyamatos árnövekedés volt tapasztalható 2012 és 2020 között. Az átlagos négyzetméterárak 2020 májusában érték el a csúcsot. Az utána következő hónapokban már stagnáltak az árak egészen 2020 szeptemberéig, amikor is egy kis csökkenés kezdődött, ami viszont csak decemberig tartott. 2021 első hónapjaiban enyhe emelkedés volt látható, de az átlagos négyzetméterárak még mindig nem érték el a tavaly nyárit.

Hirdetés
Győrben harmad annyi az eladó ház, mint lakás és jellemzően drágábbak is, mint a lakások. Annak ellenére, hogy már 10 millióért is lehet találni pici (40m2) házat, de a Győrben hirdetett házaknak csak 15%-a kerül maximum 20 millióba. A többség (30-40 között 25%, 40-50 között 22%) 30-50 millió között érhető el. A lakások 26%-a 60 milliónál is drágábban van hirdetve.

Győrben a lakás kínálat sokkal bőségesebb, mint a családi ház kínálat. Már 12 millióból is lehet kapni lakást Győrben, de az is talál kedvére valót, aki ennek akár a tízszeresét tudja költeni egy lakásra.

A győri lakásoknak mindössze 4%-a érhető el maximum 20 millió forintból, míg a kínálat 53%-át hirdetik 20-30 milliós ársávban. 30-40 millió közötti áron is elég nagy a választék (23%).

Kiválasztottunk 3 gyöngyszemet a megveszLAK.hu győri lakás hirdetései közül. Lássuk hát őket.


79 négyzetméteres lakás Győr belvárosában 81,6 millióért

Ez a lakás egy 2019-ben, minőségi alapanyagokból készült téglából épült társasházban található. A lakás részben bútorozva illetve teljesen gépesítve várja a tulajdonosát.

A lakásban nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, hiszen a modern kialakítás mellett a diszkréten beépített spotlámpák, a LED fénycsíkok és az üvegkristály csillárok a lakásban a meghatározó tényezők, amely melegséggel töltik el a lakás hangulatát. A lakás egyik különlegessége a Gobetto Art Design által megálmodott és kivitelezett, fuga mentes öntött műgyanta padló. A falak is egyedi kivitelezésű műgyantás technikával dekoráltak.

Részletek ITT!


Penthouse lakás Győr-Nádorváros 90 millióért

Győr-Nádorváros egyik legkedveltebb utcájában kínálják eladásra ezt a csoda szép Penthouse lakást. Az ingatlan egy 3 lakásos épületben található, ebből két lakás rendelőként üzemel így este és hétvégén egyaránt csendes.

A tulajdonos gondos megtervezése alapján az ingatlanhoz saját lépcsőházat vásárolt illetve alakított ki. A 112 négyzetméteres lakás konyhája Siemens gépekkel felszerelt, továbbá egy forradalminak számító NEOLITH munkalappal ellátott mely hőálló, karcálló, UV álló, könnyen tisztítható. Teraszon jakuzzi előkészítés található illetve napelem szerelésre is van lehetőség ennek kialakítása megtörtént. Bútorzata egyedileg gyártott dió fából készült melyet az eladási ár tartalmaz.

A lakás egy kattintásra van Öntől!


Belvárosi lakás Dunai panorámával 98 millióért

A lakás egyszerre minőségi és minimál stílusú, ahol az ízlés párosult a minőséggel és ahonnan a kilátás lenyűgöző.

Győr-Belvárosától 2 percre, Révfalu elején, 2009-ben épült liftes, 12 lakásos, szigetelt társasház I. szintjén, 128 m2-es, nappali és 3 szobás, 2 fürdős, mindkét irányban nagy teraszos, egyedi fűtéses, tehermentes tégla lakás, igény szerint teljes berendezéssel, kedvező rezsivel, jó parkolási és garázs vásárlási lehetőséggel várja leendő igényes tulajdonosát.

További információ IDE kattintva!


Konklúzió

Ha szeretne egy folyamatosan fejlődő városba költözni, akkor mindenképp érdemes körülnézni Győrben és a környék ingatlanjai között, ahol a fentebb látható gyöngyszemeken kívül is sok szuper ház és lakás várja az oda költözni vágyókat.


(X)

Kapcsolódó témák: #lakáspiac |
likeold
a fb oldalunkat