Épületgépészeti felújítás a Jókai parkolóházban

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.10.13. 19:36

A Jókai parkolóház október 17-től november 14-ig felújítási munkálatok miatt részlegesen zárva tart.

Ebben az időszakban, a létesítményben épületgépészeti felújítási munkák zajlanak. A munkálatok keretében a parkolóház automata tűzoltórendszerének egyes elemeit, a mennyezeti csővezeték-hálózatot cserélik a felső szinteken. A rekonstrukcióra az épület biztonságos üzemeltetése érdekében van szükség.

A felújítás idején a parkolóház felső szintjei munkaterületté válnak, ahol egyrészt a kivitelezés maga, másrészt a kivitelezéssel járó anyagmozgatási tevékenység zajlik, így az autósok a beállókat nem tudják használni.

A rekonstrukció idején a létesítmény csak részlegesen működik, az üzemeltető az átalánydíjas bérlettek rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosít parkolási lehetőséget. Mások a parkolóházat nem tudják igénybe venni. Számukra a jelzett periódusban a szolgáltató javasolja a Dunakapu mélygarázs vagy az Árpád parkolóház használatát.

Az üzemeltető kéri, hogy a pinceszinteken parkoló átalánydíjas bérlettel rendelkezők kivételével az épületben parkoló valamennyi autós szíveskedjen gépjárműjével elhagyni a parkolóházat 2022. október 16-án vasárnap 20 óráig. Az épület várhatóan 2022. november 14-én (hétfő) reggel 6 órától lesz újra használható.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #Parkolás |