Hirdetés
Továbbra is fogyasztható

Elszíneződhet a víz

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.04.27. 09:53

Április 27-től néhány napig Ménfőcsanakon, Gyirmóton és Győrújbarát Győrhöz közeli területein átmeneti vízelszíneződésre és víznyomás ingadozásra számíthatnak.

Hirdetés

A Pannon-Víz Zrt. kéri, hogy az érintett területen a fehér ruhák mosását ne erre az időszakra ütemezzék! Mosás előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget!

Az elszíneződött víz nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható.

Hirdetés

A változás oka, hogy fel kell újítani a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezetéket, emiatt más irányból jutnak vízhez az itt lakók. A munkálatok előkészítése során már tapasztalhattak kisebb változásokat, hétfőtől várhatóan többen találkozhatnak majd elszíneződött vízzel.

A beavatkozásról a 96/522 601-es telefonszámon kaphatnak további információkat.

Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, kérik, hogy minden esetben forduljanak közvetlenül az éjjel nappal hívható diszpécser szolgálathoz!

Az esetleges kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-Víz Zrt.!

Egy múlt héten beépített főnyomóvezeték-bélelés
Pannon-Víz Zrt.

A felújítás során Győrben, a Pándzsa-híd környékén végeznek csőbélelést a szakemberek. A vezetéken kialakított nyílásokon húzzák majd be a gyantával átitatott vászonszerű bélésanyagot a főnyomócsőbe. Ezután rámelegítik, így a műgyanta bevonat megkeményedik és ráfeszül a vezeték belső falára. Az új bevonat a vízzáróságon túl statikai megerősítést is ad.

Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #pannon-víz |
likeold
a fb oldalunkat