Hirdetés
Zene

Elszabadul a pokol DJ Yamina új klipjében

Győr+
2021.07.10. 10:39

A Rádió 1 népszerű dj-je és Tóth Andi egy közös dallal és klippel lepi meg rajongóit. A „Fantasy”-hoz Yamina ötlete nyomán készült el a videó, melyben szó szerint elszabadul a pokol a dögös dj és az énekes körül.

Hirdetés

A győri szórakozóhelyekről sokan ismerhetik DJ Yaminát, aki jellegzetes és egyedi stílusával sokak kedvence. A fiatal DJ az interneten is nagy népszerűségnek örvend, klipjeit és zenéit több százezres nézettségi számok igazolják. Új klipjében az énekes Tóth Andival közösen látható és hallható, és az eredmény igazán formabontóra sikeredett!

Az előző két zenémben én vokáloztam rap betéteket; most szerettem volna egy nagyobb volumenű dalt profi énekessel. Számomra Andi benne van a top 10-ben, ezért úgy gondoltam, mit veszíthetek, megkeresem, hogy dolgozzunk együtt. Elküldtem a zenei alapot neki, amire pozitívan reagált, és szinte pillanatok alatt megírta hozzá a dalt és a szöveget. Egy hét múlva már a stúdióban ültünk együtt.” – meséli Yamina, aki azt is elmondta, hogy a „Fantasy”-hoz készült klip az ő ötlete nyomán született.

„A videó sztorija röviden annyi, hogy Andit szerelmi csalódás érte, ezért én, a barátnője vígasztalom. Egy óriási bulival akarom feledtetni vele bánatát, ami aztán egy kicsit elhajlik… Ellopunk egy autót, egészen véletlenül egy nagyon gazdag embertől, aki egy kastélyban él. A klip első részét Budapesten forgattuk, a másodikat pedig a Pokvári Kastélyban Téten, ahol végleg elszabadul a pokol…”

DJ Yamina a 31! Összművészeti és Ifjúsági fesztiválon is fellép, ma, azaz szombaton 13:30-tól a Radó szigeten találkozhatunk a tehetséges előadóval.

A klip pedig itt látható és hallgatható!

Kapcsolódó témák: #klip | #zene |
Hirdetés