Ügyészség

Elkapta az üzletvezető nyakát Győrben egy nő

Fotó: Pixabay
Győr+
2021.04.13. 07:41

Vádemelés lett az ellen a 48 éves nő ellen, aki egy győri boltban nem akart szájmaszkot viselni, és amikor rászóltak összeveszett az eladókkal

Hirdetés

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 48 éves terhelt 2020 szeptemberében egy győri élelmiszerüzletbe ment be vásárolni szájmaszk nélkül.

A dolgozók szóltak neki, hogy tegyen fel maszkot, de erre a vádlott nem volt hajlandó, sőt kiabálni kezdett az eladókkal.

Ekkor közölték a terhelttel, hogy így nem fogják kiszolgálni, mire ő egy 2000 forintos bankjegyet dobott a pénztárszalagra, majd a kiválasztott termékekkel távozott a boltból.

A szabálytalan fizetés miatt az üzletvezető az utcán a vádlott után ment és a kerékpárját megfogva próbálta a terheltet visszatartani, mire a vádlott elkapta a sértett nyakát és meg is karmolta.

A vádlott ellen az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat. Vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleményében.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #maszkviselés | #Megyei Főügyészség |