Elindult dr. Dézsi Csaba András új weboldala

Győr+ Fotó: dcsa.hu
2023.11.17. 15:03

A dcsa.hu felületen átlátható összefoglalót kaphatunk a polgármester eddig elvégzett munkájáról és a jövőbeni tervekről is.

Elérhetővé vált dr. Dézsi Csaba Andrásnak, Győr polgármesterének új honlapja – tette közzé Facebook-oldalán a városvezető. A weboldalon részletesen olvashatnak az eddigi eredményekről, és a jövőbeni tervekről is – szerepel a beharangozó posztban, ahol a lakossághoz videóban is szólt dr. Dézsi Csaba András.

A dcsa.hu címen elérhető weboldalon javaslatokat és kritikát is vár a polgármester. Az oldalon dr. Dézsi Csaba András életútjáról is találunk információkat, de a Nyitott városháza keretében közvetlenül tehetünk bejelentést, véleményt írhatunk, valamint tájékozódhatunk az elmúlt években átadott fejlesztésekről, eredményekről is. Ugyanakkor arra a honlap felhívja a figyelmet: 2022.12.31-ei adatok alapján írják, hogy az eddig polgármesteri ciklusban 10 évet csökkent az autóbuszok átlagéletkora, 2500 fát ültettek, 26 000 méternyi utat újítottak fel, és 813 parkolóhelyet hoztak létre a városban. A fejlesztések menüpont alatt több mint félezer kisebb-nagyobb projekt rövid leírását, és fotós dokumentációját találjuk.

Betekintést kaphatunk a kiemelt területeken érvényes stratégiájába is a polgármesternek: ilyenek a gazdaságfejlesztés, a gyermek- és családbarát város valamint az intelligens zöld város koncepciója, a gyermek- és tömegsport fejlesztése, a közbiztonság és a kultúra.

Kapcsolódó témák: #dcsa.hu | #Dr. Dézsi Csaba András |