Hirdetés

Elindulhatott a Zoo-tábor

Győr+
2020.06.28. 08:58

Mozgalmas hetek elé néz a Xantus János Állatkert, az elkövetkező időszakban ugyanis boldog gyerekzsivaj tölti meg a zoo útjait és állatházait! Az állatkert munkatársainak nagy örömére ugyanis június 15-én elindult a Győrben immár több tízéves hagyománynak számító Zoo-tábor.

Hirdetés

A tábor napközis jellegű, a program hétfőtől péntekig tart. Idén tíz turnus indul, amelyek közül az utolsóra még vannak szabad helyek! Ez augusztus 17-én kezdődik. A táborosok nem csupán játékos formában ismerkedhetnek az állatkert lakóival: bepillantást nyerhetnek az állatgondozók munkájába, egyes állatoknak saját maguk vághatják és állíthatják össze az élelmet, így bepillantást nyerve a takarmánykonyha feladataiba, továbbá játékos formában kifutót tervezhetnek a medvék számára.

Utóbbi állatok férőhelye jelenleg átalakítás alatt áll. Természetesen nem maradhatnak el a látványetetések, az állatok viselkedésére épülő játékok és a különleges élmények sem: a tábor egyik kiemelt témája a csimpánz: a táborban részt vevők az elsők között nézhették meg a közelmúltban átadott, új csimpánzházat!

Hirdetés

A győri állatkert Zoo-tábora minden érdeklődőt szeretettel vár!


Szöveg és fotó: Xantus János Állatkert

(X)

Kapcsolódó témák: #Xantus János Állatkert |
likeold
a fb oldalunkat