Hirdetés

Elbúcsúztatták a nyarat Likócson

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2022.09.11. 07:26

Megtartották a 15. Nyárbúcsúztatót a Likócsi Művelődési Ház udvarán. Egész napos programokkal készültek a szervezők. Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője szívét lelkét kitette, hogy a városrészben élők jól érezzék magukat, hiszen több jubileum is volt.

Hirdetés

„Ez már a 15. Likócsi Nyárbúcsúztató, idén pedig 20 éves a Nox és ezért most Péter-Szabó Szilviát az énekesnőt választottuk fellépőnek az egyébként 60. nagyrendezvényre Likócson. Egy nagykoncertet szerettünk volna és erre is koncentráltunk, sokan szerették már volna az énekesnőt itt látni. A gyerekekre is gondoltunk, őket légvárral vártuk, de volt póni lovaglás, arcfestés és csillámtetkó készítés is. Ezeken felül karatebemutató is volt és a Likócsi Dalkört is köszöntöttük, ők ma sajnos nem lehettek itt, de már 79-szer felléptek nagy rendezvényeken.” – számolt be a részletekről Hajtó Péter.

Hajtó Péter és Péter-Szabó Szilvia

Az est sztárvendége tehát Péter-Szabó Szilvia volt, aki már visszajáró vendég a városban, aki a koncert előtt állt a mikrofonunk elé:

„Igazából Magyarország minden nagyvárosához kötődik koncert élményem, így többek között Győrhöz is, és nagyon bízom benne ez a ma este is emlékezetes lesz. Természetesen mindig olyat várunk a közönségtől, ami még nem volt, hatalmas tapsot és bulit. A repertoár olyan dalok egyvelegét tartalmazza, amiket ezer éve ismer a közönség és remélhetőleg nagyon szeretnek még a mai napig is.” – nyilatkozta az énekesnő a Győr Plusznak.

Az családias hangulatú eseményen emellett finom italok és ételek is várták az érdeklődőket.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #családi nap | #koncert | #Likócs | #szórakozás |
Hirdetés