Éjjel-nappal mindent lát, vigyáz ránk!  – Patent videó-távfelügyelet

Győr+
2024.03.07. 09:57

A Patent videó-távfelügyelet a legmodernebb és legköltséghatékonyabb megoldás telephelyek, gyárak, üzemek és üzletek – elsősorban kültéri - védelmére.

A vagyonvédelmi eszközök fejlesztésében a leggyorsabban megújuló terület a kamerás védelem. A Patent által telepített kamerák erős hardverekkel, azonnali szoftverfrissítéssel, applikáció kompatibilitással rendelkeznek. Az MI alapú fejlesztéseket is képesek integrálni, ezáltal a lehető legnagyobb vagyonbiztonságról gondoskodnak, a nagyobb károkat megelőzve.

Az intelligens hőkamerák és duál kamerák képesek védett terület szoftveres kijelölésére. A „látott” kép alapján állat, ember, gépjármű megkülönböztetésre is alkalmasak, rossz időjárási viszonyok között is garantálva azt, hogy minden rendkívüli esemény észlelt legyen.

A Patent videó-távfelügyelet a 21. század védelmi rendszere, amely a 24 órás diszpécserszolgálattal megerősítve alkalmas az élőerős vagyonőri feladatok kiváltására. Nem csak gazdaságosabb megoldás az élőerős védelemhez képest, de a kivonuló szolgálatnak köszönhetően ugyanannyira biztonságos.

Ajánlatkérésért látogasson a Patent honlapjára!

Kapcsolódó témák: #patent |