Hirdetés
Ünnepi kavalkád

Egész Győrt bejárta a Mikulás

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2021.12.07. 07:02

Hova hintóval, hova Mikulásvonattal érkezett az ősz szakállú, de igyekezett minden győri gyermek napját felejthetetlenné varázsolni.

Hirdetés

Rengeteg dolga akadt hétfőn a Mikulásnak, hiszen egymást érték azok a helyszínek, ahol izgatott gyermekek várták a piros ruhás felbukkanását.

Fotó: O. Jakócs Péter

Szeretet lengte körül a találkozásokat, így Újvárosban is, ahol különleges Mikulásvonatozásban vehettek részt a legkisebbek. A Gyepszél utcai óvodások az Újvárosi Művelődési Ház szervezésében vonatoztak egyet a belvárosba, természetesen nem mással, mint a Mikulással.

Hirdetés
Fotó: Rodeo Ranch

Hasonlóan izgalmas program várta a gyerekeket a Rodeo Ranchen. Ide már négy manóval és négy krampusszal kiegészülve, hintón érkezett a Mikulás, akit 155 kis pónis várt énekelve. Kicsik és nagyobbak harmincas csoportokban, egy gyönyörű díszletbe vonultak a Mikulás elé, s közben a többi pónis csapat négy állomáson, játékokban vett részt az edzőkkel. Mindeközben a szülők sem unatkoztak, forró teát, gyerek puncsot, forralt bort, illetve süteményt fogyasztva vidáman beszélgettek.

Fotó: Rodeo Ranch

Mint kiderült ezúttal a manók és a krampuszok szerepét a Rodeo Ranch nagy lovasai vállalták, akik nagy szeretettel csaltak mosolyt kis társaik arcára.

Kapcsolódó témák: #mikulás | #Rodeo Ranch | #télapó | #Újváros |
likeold
a fb oldalunkat