Dühében kétszer is megrongálta volt barátja autóját

Győr+ Police.hu
2022.11.25. 07:29

A 46 éves nőnek folytatólagosan elkövetett rongálás vétsége miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai szerint augusztus 14-én 22 óra és augusztus 15-én 9 óra között Győrben, a Kút utcában egy lezárt személygépkocsi első és hátsó szélvédőjét ismeretlen személy betörte. A nyomozók megállapították, hogy a rongálással a jármű tulajdonosának volt barátnője gyanúsítható, ezért a 46 éves nőt a Győri Rendőrkapitányságon rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  Ezt követően október 2-án 6 óra 20 perc körül Győrben, a Kossuth Lajos utcában ismételten megrongálták a kérdéses gépkocsit, úgy, hogy betörték a bal első és a jobb hátsó ajtón lévő szélvédőt, valamint újabb sérüléseket okoztak a korábban már betört első szélvédőn.

Fotó: police.hu

Az előzőleg már látókörbe került hölgyet az egyenruhások elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol immár folytatólagosan elkövetett rongálás vétsége elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nő a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd elmondta, hogy tettét nem bánta meg, és a keletkezett kárt sem hajlandó megtéríteni. Előadta továbbá, hogy a korábbi sérelmei miatt követte el a rongálást, mert volt párja nagyon csúnyán bánt vele, pedig sokáig ő tartotta el a férfit- írja a police.hu

A győri rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Kapcsolódó témák: #rendőrés |